Toimitusketjun hallinnan ratkaisut vähittäiskauppiaille

Saavuta tehokas ja automaattinen myymälätäydennys samalla, kun kasvatat myyntiä, pienennät varaston arvoa sekä vähennät hävikkiä.

Tehosta kokonaisvaltaisella suunnitteluprosessilla

Kasvata vähittäiskaupan tehokkuutta huomattavasti luomalla kokonaisvaltainen suunnitteluprosessi, joka kattaa vähittäiskaupan ydintoiminnot aina toimitusketjun hallinnasta tilan- ja valikoimanhallintaan, sekä työvoiman optimointiin.

RELEXin järjestelmä hyödyntää kaiken datasi ja antaa sinulle tarkat ennusteet, joita voit hyödyntää kaikissa ydintoiminnoissa saavuttaaksesi tavoitteesi. Hallittavan tiedon määrä on vähittäiskaupan alalla usein niin suuri, että kokonaiskuva katoaa helposti. RELEX onkin parhaimmillaan käsiteltäessä tämänkaltaisia erittäin monimutkaisia kokonaisuuksia.

 

Löydät kattavasti lisätietoa ratkaisuistamme englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.

Lue lisää ratkaisuistamme

RELEX-järjestelmällä voit esimerkiksi:

  • Automatisoida päivittäiset täydennyksen rutiinit ja keskittää huomiosi erikoistilanteisiin
  • Luokitella ja hallita tuotteita, kunkin tuotteen ja segmentin erityispiirteet helposti huomioiden
  • Hallita tehokkaasti sesonkien, kampanjoiden tai sään aiheuttamia kysynnän muutoksia
  • Minimoida logistiikkakustannukset optimoimalla tilaus- ja kuljetuserät sekä keräily- ja hyllyresurssit
  • Optimoida tavararyhmien sijoittelua ja esillepanoa
  • Tunnistaa kuluttajiesi ostokäyttäytymistä ja räätälöidä valikoimaa vastaamaan paikallista kysyntää
  • Optimoida henkilöstön työvuorot ja työtehtävien ajoitukset ennusteiden perusteella

Case-esimerkkejä

Hankkija ja RELEX ovat rakentaneet yhdessä uuden toimitusketjun hallintaprosessin, jonka myötä pilottimyymälöissä saatavuus parani kuukauden aikana 1,25% ollen yli 99% ja varaston arvo laski 16,5%.

Lue case-esimerkki

Johtava puutarha-alan kauppaketju Plantagen otti RELEXin automaattisen tilausjärjestelmän käyttöön, minkä ansiosta koko konsernin varaston arvo on laskenut, myynti kasvanut ja kausituotteiden jako tehostunut.

Lue case-esimerkki

RELEX on auttanut Minimania uudistamaan täydennys- ja toimitusprosessinsa, minkä ansiosta tärkeimpien tuotteiden saatavuus on parantunut 4% ja hävikki vähentynyt merkittävästi.

Lue case-esimerkki

”RELEX on antanut meille mahdollisuuden tarkastella paitsi kampanjan tyyppiä, myös sen suhdetta muihin kampanjoihin. Voimme tallentaa historiatietoja ja toimia myymäläperusteisesti, ottaa huomioon prosenttialennukset ja myymälöiden välillä vaihtelevat määrät, ja mikä tärkeintä, voimme tallentaa myös pohjan, jolle kampanja rakentuu.”

– Andrew Rafferty, Boothsin IT & Ecommerce – johtaja

Lisätietoja ratkaisuistamme?

RELEX on auttanut lukuisia yrityksiä monimutkaisissa kaupan ja toimitusketjun haasteissa. Kanssamme on helppo työskennellä ja saat mitattavia tuloksia jo kuukausien kuluessa käyttöönotosta. Ota yhteyttä jo tänään tai katso lisätietoja ratkaisuistamme englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.


Ota yhteyttä