RELEX haluaa jakaa toimitusketjunhallinnan asiantuntemustaan, kokemustaan sekä alan parhaita käytäntöjä eteenpäin.

Osallistu Toimitusketjun optimointi -verkkokurssille ja kasvata tietämystäsi. Kurssin kautta saat seuraavan neljän kuukauden aikana automaattisesti sähköpostiisi toimitusketjun optimointia käsitteleviä vinkkejä ja artikkeleita. Kurssi on suunniteltu erityisesti tukkukauppiaiden tarpeisiin.

Kerromme kurssimateriaalissa mm. kuinka:

  • Pienentää varastotasoja, vapauttaa pääomaa uudelleeninvestointia varten ja samalla säilyttää erinomainen saatavuus asiakkaille.
  • Optimoida varastotasot koko varasto- ja myymäläverkostossa.
  • Parantaa kysynnänhallintaa, myös läpi sesonkien ja kampanjoiden.
  • Leikata kustannuksia hallitsemalla ja automatisoimalla toimittajien asettamat minimäärät, rahtivapausrajat ja muut säännöt.
  • Hallita suuria asiakkuuksia samalla, kun säilytetään palvelutaso niille pienimmille tai palvellaan vähittäiskaupan asiakkaita asiakastason ennusteilla.

Ilmoittaudu Toimitusketjun optimointi -kurssille, ja saat heti ensimmäisen tietopaketin sähköpostiisi.

 

RELEX on Euroopan nopeimmin kasvava toimitusketjun hallinnan ohjelmistoja kehittävä yritys. Asiakkaamme jo 13 Euroopan maassa ovat tehostaneet prosessejaan ja parantaneet kannattavuuttaan RELEXin järjestelmien avulla. Olemme edelläkävijöitä kysynnän ennustamiseen sekä varastojen optimointiin tarkoitetun analytiikan kehittämisessä. RELEXin tiimillä on kansainvälisesti merkittävä tutkimustausta ja vuosien kokemus toimitusketjun hallinnan kehittämisestä niin pienten kuin suurienkin toimijoiden kanssa.