RELEX Yrityksenä

RELEX Solutions tarjoaa kokonaisvaltaisia vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet vaikuttavia tuloksia ympäri maailmaa.

Ennennäkemätöntä ketteryyttä, uskomattomia tuloksia

RELEX Solutions tarjoaa kokonaisvaltaisia vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet vaikuttavia tuloksia ympäri maailmaa.

Tarkalla kysynnän ennustamisella, täydennystilausten automatisoinnilla, vallankumouksellisella tilan- ja valikoimanhallinnalla, sekä työvoiman optimoinnilla RELEX auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään markkinoiden nopeista muutoksista huolimatta. SaaS-ratkaisumme mahdollistavat nopean sijoitetun pääoman tuoton, ja niitä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä kokonaisvaltaiseen suunnitteluun.

Ketterän ja automatisoidun teknologiansa ansiosta RELEX mukautuu muuttuviin prosesseihin ja toimintoihin, olipa yrityksenne nopeasti kasvava haastaja tai monikansallinen yhtiö. Kertokaa meille vaikeimmista haasteistanne, niin me autamme ratkaisemaan ne.

Vankka kokemuksemme vähittäiskaupan alalta ja ensiluokkainen teknologiamme ovat auttaneet meitä rakentamaan vahvoja, kestäviä ja palkittuja kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. RELEX menestyy ainoastaan, jos asiakkaamme menestyvät. Esittelemme teidät mielellämme valitsemallenne asiakkaalle, jotta voitte avoimesti ja sitoutumatta arvioida ratkaisujamme.

RELEXiin luottavat monet johtavat yritykset, kuten S-Ryhmä, Musti ja Mirri, Stockmann, Lumene, Atria ja Apetit. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi RELEXillä on toimistoja Pohjois-Amerikassa ja useissa Euroopan maissa.

RELEX pähkinänkuoressa:

Toimistot: Suomi, Iso-Britannia, Saksa, Ruotsi, Norja, Tanska, Italia, Espanja, Ranska, Yhdysvallat ja Hongkong
Kumppanit: Etelä-Afrikassa, Australiassa, Sveitsissä, Turkissa ja Puolassa
Yrityshankinnat: Galleria RTS (2016), Forecast Solutions (2018)
Työntekijöitä: Yli 700
Perustettu: 2005

Akateemisen tutkimuksen ja uusimman teknologian risteyksessä

Tiimillämme on laaja akateeminen tausta vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun alalta. RELEXin perustamisesta lähtien nämä näkemykset on valjastettu käytäntöön lukuisissa asiakassuhteissamme ympäri maailmaa.
Tutustu avainhenkilöihimme