nemlig.com utvider samarbeidet med RELEX for å optimere kampanjeplanlegging

nov 8, 2022 2 min

nemlig.com, Danmarks største dagligvarehandel på nett, har utvidet sitt samarbeid med RELEX Solutions for å inkludere kampanjeplanlegging og -analyse fra RELEX.

Løsningen integreres med deres eksisterende RELEX-løsning for prognostisering og automatisk vareforsyning som ble implementeret i 2019. I 2020 ble løsningen utvidet til å også inkludere optimert prisnedjustering.

Med RELEX kan nemlig.com bedre evaluere sine historiske kampanjer, få innsikt til nye kampanjeplaner og prognostisere planlagte kampanjer for å sikre at de leverer verdi. Dette er i tråd med nemlig.coms strategi mot å bli den foretrukne dagligvarebutikken i Danmark ved å tilby kundene et sterkt ’one-stop-shopping’-sortiment til konkurransedyktige priser.

Inntil nylig håndterte nemlig.com sin kampanjeplanlegging gjennom individuelle, ikke sammenkoblede Excel ark. Kategorisjefene og planleggerne kunne ikke bruke live data, noe som begrenset analyse- og evalueringsmulighetene før og etter kampanjen.

Deres tidligere systemer var ikke integrert med hverandre, noe som også førte til unøyaktigheter mellom innkommende og faktiske beholdningsvolumer for nøkkelkampanjer som ble markedsført på dere hjemmeside og i eksterne medier. De trengte derfor et verktøy som kunne integrere hele kampanjeprosessen på en datadrevet og automatisert måte, og som optimerer ele verdikjeden.

«Ved å integrere RELEX vil nemlig.com få en omfattende, datadrevet kampanjeprosess som fører smidige og effektive kampanjer som er enda mer konkurransedyktige og gir en bedre brukeropplevelse for våre kunder», sier Jack Enevoldsen, Category Director i nemlig.com. 

«Vi er glade for å få muligheten til å utvide samarbeidet med nemlig.com. De er en forløper innen dagligvare på nett, og har en klar forståelse av hvordan teknologi kan drive effektivitet og verdi. Vi startet reisen vår med dette banebrytende selskapet i 2019 og er utrolig glade for å støtte deres nye forretningsstrategi mens de fortsetter sin imponerende vekst,» sier Søren Gram Christensen, Operations Director Scandinavia i RELEX Solutions.