En av de eldste og mest anerkjente Skandinaviske leverandørene innen festeelementer vil effektivisere sin forsyningskjede med RELEX.

Arvid Nilsson har lenge villet styrke sitt kundefokus, og for å oppnå dette, måtte prosessene i forsyningskjeden effektiviseres. For å bli bedre på å møte kundenes behov, så Arvid Nilsson etter en leverandør som kunne gi dem en kraftfull løsning med et sterkt fundament slik at prosessene i forsyningskjedens planlegging kunne utvikles.

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson er en av de eldste og mest anerkjente leverandørene innen festeelementer i Skandinavia. Deres sortiment består av et imponerende utvalg av blant annet skruer, blindnagler, bolter, muttere, skiver samt byggbeslag innen både tung industri og byggebransjen. Med fokus på å øke kundeservicenivået og alltid ha riktige varer på lager, trengte selskapet en effektiv og sikker løsning for å prognostisere etterspørselen og fastslå innkjøpsmengder. Etter å ha vurdert flere løsningsleverandører valgte Arvid Nilsson til slutt å samarbeide med RELEX Solutions. Med RELEX forventer Arvid Nilsson å få en utmerket systemstøtte for sentrallagerets varepåfylling.

RELEX skilte seg ut på grunn av sin erfaring i bransjen og kunne vise til flere sterke referanser. «Vi trengte en effektiv og sikker løsning for å håndtere våre innkjøpsprosesser og søkte en løsningsleverandør som forstod våre behov og utfordringene vi stod overfor», sier Annika Folkesson, VD hos Arvid Nilsson. «RELEX kunne skaffe til veie mulighetene vi behøvde i én løsning og har bred erfaring fra lignende samarbeid innenfor bransjen.»

Med hjelp av RELEX vil Arvid Nilsson redusere lagernivåene samtidig som de vil forbedre lageromsetningen og effektivisere prosessene for innkjøp og varepåfylling. Løsningen vil fungere som et kraftfullt verktøy og gir selskapet bedre innsyn i sin virksomhet, sin prestasjon og sitt resultat. Dette betyr at Arvid Nilsson kan øke kundefokuset ytterligere og raskere reagere på kundens behov.

«Vi ser frem til å jobbe med RELEX», sier Folkesson. «De tilbyr oss ikke bare et system, men en heldekkende løsning. De er engasjert i samarbeidet og vi er sikre på at vi sammen kommer til å kunne oppnå gode resultater når systemet tas i bruk senere i år. Vi forventer oss en løsning som støtter vårt hovedmål – å skape mer verdi for kundene våre.»

RELEX vil integreres med Arvid Nilssons SAP-innkjøpssystem i løpet av 2017.

«Å arbeide med Arvid Nilssons erfarne team har vært en fornøyelse», sier Mikael Wiklund, salgssjef hos RELEX Solutions. «Selskapet feirer sine hundre år i 2018 og vi er utrolig stolte av å kunne støtte deres reise ved å tilby dem den teknologien som gir dem full kontroll over prosessene for prognostisering og varepåfylling.»

Om Arvid Nilsson
Arvid Nilsson er en av de eldste og mest anerkjente leverandørene innen festeelementer i Skandinavia. Etter nærmere hundre år i bransjen har Arvid Nilsson en ypperlig erfaring når det gjelder både tung industri og byggebransjen. Deres produkter finnes hos et stort antall utsalgssteder i Sverige, Norge og Danmark.

For mer informasjon: www.arvidnilsson.com