Case-studier

Les våre kundecaser for å lære mer om hvordan vår kompetanse løser våre kunders utfordringer innen dagligvare og planlegging.

Kunder » Case-studier

Case Apoteksgruppen

Case Apoteksgruppen

Med hjelp fra RELEX har Apoteksgruppen fått et mer nøyaktig beslutningsgrunnlag for bestillinger og har nå bedre kontroll over hele produktsortimentet.

Case Europris

Case Europris

I 2015 ble det bestemt at Europris skulle transformere forsyningskjeden sin for å frigjøre arbeidskapital, oppnå bedre synlighet i verdikjeden og bedre kundeservice.

Case Tuko Logistics

Case Tuko Logistics

I 2012 besluttet Tuko Logistics å implementere RELEX systemet for å kunne øke automatiseringsgraden av varepåfyllingen for sitt eget sentrallager.

Case Plantasjen

Case Plantasjen

Plantasjen er Skandinavias største hagesenterkjede og en etablert RELEX-kunde. Med 110 utsalgssteder og en årlig omsetning på € 433 mill. er de markedsleder i Norge, Sverige og Finland.

Er du klar for å endre din retailplanlegging?

I RELEX har vi hjulpet en rekke bedrifter å mestre utfordringene de møter innen retailplanlegging. Jo mer kompleks forsyningskjede, jo flere fordeler gir RELEX. Det er enkelt å jobbe med oss, og vi gir målbare resultater i løpet av få måneder.

Kontakt oss