Coop Danmark styrker kommunikasjonen og bedrer synligheten mellom butikker og hovedkontor for å forbedre vareforsyning og planogram-implementeringen. Samtidig styrkes deres posisjon som en av Danmarks største virksomheter innen dagligvarehandelen.

Coop Danmark utvider sitt samarbeid med RELEX Solutions gjennom å implementere RELEX’ butikkportal «On-the-Go». Portalen er designet for å gjøre det enklere for medarbeidere i butikk og sentrale planleggere å samarbeide via en felles plattform. Dette vil støtte Coop Danmarks arbeid med å integrere sine planleggingsprosesser.

Coop Denmark

Coop Danmark ville forbedre håndteringen av ordreforslag, lagersaldo og nøkkeltall samt sikre høyere planogram-overenstemmelse. Butikkportalen bidrar til et mer fleksibelt og transparent arbeidsmiljø som vil gi forbedret tilgjengelighet og kundetilfredshet i butikk.

”Vi ville forsikre oss om at våre butikker og hovedkontoret hadde adgang til den samme informasjonen slik at de kunne kommunisere mer effektivt. På den måten blir det enklere å planlegge butikkdisplays og varetilgjengelighet på hyllene”, sier Michael Duus, Business Process Owner, Coop Danmark. ”Med en integrert butikkportal kan våre butikker nå på en enkel måde bidra med relevant informasjon til planleggingsprosessene, se og anpasse ordreforslag og produktattributter ’on-the-go’. De kan også granske butikk- og kategoriinformasjon samt salgsprognoser for å forsikre at vi hele tiden forbedrer både tilgjengeligheten og kundetilfredsheten.”

RELEX leverer allerede løsninger som prognostisering og varestyring samt sortiment- og space-planlegging til Coop Danmark.

“Coop har allerede oppnådd stor verdi ved å optimere sine prosesser og planlegging med RELEX” sier Søren Gram Christensen, Country Manager Danmark, RELEX Solutions. ”Ved å dra nytte av butikkpersonalets kunnskap i den sentrale planleggingen samt gjennom å oppmuntre samarbeidet mellom team, vil Coop Danmark forbedre sin bestillingsnøyaktighet. Dette vil resultere i både bedre tilgjengelighet og økt kundetilfredshet.”

“Vi er takknemlige for tilliten Coop Danmark har vist oss og vår løsning, og er stolte over å forme fremtiden innenfor detaljhandelsplanlegging sammen”, avslutter Søren Gram Christensen, Country Manager Danmark, RELEX Solutions.

Om Coop Danmark
Coop Danmark A/S er Danmarks største supermarkedkjede. Virksomheten har mere end 1100 butikker i Danmark under følgende brands: Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Mad Cooperativet, Irma og Fakta.
Mer informasjon: www.coop.dk