RELEX Solutions tukee Creed Foodservicen liiketoiminnan kasvua edistyneellä kysynnän ennustamisen ja täydennystilausten ratkaisulla.

Creed Foodservice, yksi Britannian johtavista yksityisomistuksessa olevista ruokapalveluiden tukkukauppiaista, on valinnut RELEX Solutionsin optimoimaan varastotasojaan ja automatisoimaan yhä monimutkaisempaa toimitusketjuaan.

Creed Foodservicen tuotevalikoima käsittää pakasteet, kylmätuotteet ja muut elintarvikkeet, sekä paikallisia tuoretuotteita kuten liha, jotka toimitetaan kahdesta jakelukeskuksesta Gloucestershiressä ja Derbyshiressä. Creedin tavoite on palvella kaikkia ruokapalveluita hoito-, koulutus-, sekä matkailualoilla ja “tarjota kaikki yhdestä paikasta”. Creedin tukkuliiketoiminnan kasvaessa ja kehittäessään eri lämpötiloissa säilytettävien tuotteiden valikoimaa, tuotekategorioita ja tarjottavia palveluita, tarve edistyneelle kysynnän ennustamisen ja automatisoidun täydennystilauksen järjestelmälle muuttuu välttämättömäksi.

Tuotevalikoiman laajentamisen myötä Creed Foodservicellä oli tarve automatisoida monimutkaisia sääntöjä tilauksille ja tavarantoimittajille. Poimiakseen kausittaisia trendejä ja optimoidakseen varastoaan Creed halusi ennustaa nykyistä paremmin etukäteen, mutta perustaa ennusteet lyhyeen myyntihistoriaan. RELEX täydentää ja integoituu tukkukaupan ohjelmistoratkaisu BCP Accordin kanssa tarjoamaan parempaa tukea kuormansuunnittelussa, koordinoidussa tilaamisessa ja kampanjanhallinnassa.

Tony Youd, Inventory and Supply Chain Controller, kommentoi: “Keskustelimme kolmen muun toimitusketjun hallinnan ratkaisujen toimittajan kanssa ja valitsimme RELEXin heidän elintarvikealan asiantuntemuksen vuoksi. Lisäksi he olivat halukkaita työskentelemään tiiviisti kanssamme ymmärtääkseen liiketoimintamme ominaispiirteet ja tarpeet.”

”RELEXin käyttöönottomalli ei edellytä etukäteisinvestointeja laitteisiin tai lisensseihin jolloin riski on vähäinen ja projekti maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lisäksi RELEXin hyvä maine ja useat vakuuttavat asiakasreferenssit vahvistivat päätöstämme”, Youd jatkaa.

RELEXin toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen kommentoi: “Creed Foodservice erottautuu kilpailijoistaan joustavuudella, nopeudella ja ketteryydellä sekä sitoutumalle tarjoamaan alan parhaisiin kuuluvan palvelutason. Täyttääksen tämän lupauksen, he tarvitsevat vankan toimitusketjun hallinnan ratkaisun, joka lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa tehokkuutta. Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Creed Foodservicen kanssa heidän liiketoimintansa laajentuessa ja toimitusketjun vaatimusten kehittyessä entisestään.”

Projekti aloitetaan toukokuussa ja käyttöönoton on määrä tapahtua kolmen kuukauden kuluessa.