Hvorfor RELEX?

Fordi vi er annerledes.

 

 

RELEX

Tøyer stadig grensene mot Unified Retail Planning

RELEX tøyer stadig grensene mot Unified Retail Planning

La våre omfattende løsninger ta dine viktigste planleggings- og gjennomføringsprosesser innen detaljhandelen – vareforsyning, vareplassering og bemanning – til et nytt nivå. Jo mer kompleks din organisasjon er, desto større er effekten og potensialet av vår planleggings- og gjennomføringskraft.

Kombiner et høyt automatiseringsnivå med imponerende resultater.

Benytter banebrytende teknologi

Benytter banebrytende teknologi

Gi dine planleggere tilgang på enestående beregningskraft. Våre sofistikerte prognostiserings- og vareforsyningsløsninger er optimert for detaljhandelsdata og bruker avansert databehandlingsteknologi som kolonnebasert database og In-Memory Computing. Vi gjør det mulig å forutse konsekvensene av planlagte beslutninger i hvert ledd av forsyningskjeden, når som helst og måneder frem i tid.

Se hvor din etterspørsel er på vei og forstå effekten av dine nåværende avgjørelser for fremtidige operasjoner.

RELEX gjør
det mulig for
detaljhandelen
å

Automatisere med selvsikkerhet

RELEX hjelper detalhandlere å automatisere med selvsikkerhet

Sørg for at dine planleggere har full oversikt over bakgrunnen for alle planleggingsbeslutninger som tas, samt beslutningenes konsekvenser. Vi gjør det mulig for detaljhandlere å dra nytte av avansert datateknologi uten å risikere at kritiske prosesser havner en mystisk svart boks.

Gjør hele organisasjonen data-driven uten å outsource analyser til eksterne analytikere.

Beholde kontrollen

og beholde kontrollen

Gi dine planleggingseksperter mulighet til å administrere din planleggingsløsning. Vårt brukergrensesnitt og underliggende forretningslogikk, kan enkelt justeres og tilpasses uten koding eller ekstern hjelp. Våre konsulenter er tilgjengelige og hjelper gjerne til dersom du har behov for det. Løsningsoppgraderinger påvirkes ikke av kundespesifikke konfigurasjoner, noe som gjør at alle kunder raskt og enkelt kan dra nytte av kontinuerlig systemutvikling.

La dine eksperter ta ansvar for å utvikle og vedlikeholde dine prosesser.

Bli med oss å planlegge bedre, selge mer og redusere svinn

I RELEX er vi løsningsorienterte og entusiastiske når vi kan utnytte vår omfattende og faglige ekspertise til å løse detaljhandlens komplekse utfordringer. Vi brenner for å forbedre detaljhandelens planlegging, noe som vises gjennom våre unike referanseprosjekter med konkrete resultater og fornøyde kunder.