Les PDF

Med over 1500 salatbarer i Sverige, Finland og Danmark, har Picadeli valgt å bruke RELEX til sin lagerstyring og varepåfylling. Med RELEX på laget vil Picadeli kunne fortsette sin raske vekst og stå ved sin visjon om å alltid kunne levere et allsidig sortiment med de ferskeste råvarene til kundene sine.

Picadeli tilbyr et konsept som består av selvplukking av salat hos dagligvarehandelen og servicehandelen. Det er kunden selv som velger innhold og mengde. Ettersom konseptet bygger på å kunne tilby kunden de ferskeste råvarene, samt et bredt sortiment, etterspurte Picadeli en løsning for varepåfylling og lagerstyring som minimerer svinn, og tilrettelegger for at de rette produktene finnes i salatbarene til enhver tid. Tidligere manglet Picadeli et system som klarte å håndtere dette, slik at det meste måtte gjøres manuelt.

Samarbeidet med RELEX ble inngått for å kunne effektivisere prosessene i forbindelse med lagerstyringen og for å garantere et mer allsidig og ferskt ferdigmatsalternativ. RELEX gir Picadeli støtten og fleksibiliteten som er nødvendig for å håndtere det brede sortimentet av ferske varer. Med RELEX får Picadeli også en løsning som kan vokse sammen med selskapet, noe som er essensielt i møtet med en sterk internasjonal vekst.

«Vi valgte RELEX fordi de presenterte en fleksibel løsning som i stor del kan bygges rundt vårt nåværende konsept og det behovet vi har i dag – og behovet vi kommer til å ha i fremtiden. Dette, sammen med deres imponerende kunnskap innen ferskvarehandelen, gjorde at vi raskt følte oss trygge på løsningen», sier Ragnar Landin, VD hos Picadeli.

Målet for samarbeidet med RELEX er å kunne styre Picadelis lagre og samtidig beregne automatiske bestillingsforslag for varepåfyllingen til alle salgsenheter.
«Vi er utrolig glade for samarbeidet. Dette er et av de morsomste prosjektene vi har vært med på,» sier Mikael Wiklund, salgssjef hos RELEX Sverige. «Dels på grunn av Picadelis unike og fremgangsrike konsept som vi nå får være med på å utvikle fremover, og dels fordi vi får en kunde med såpass mange butikker».

Om Picadeli

Picadeli tilbyr et konsept for selvplukk av salat til dagligvarehandelen og servicehandelen der kunden selv velger innhold og mengde. Picadeli tilbyr et helhetskonsept med et bredt utvalg av produkter, salatbarer, markedskampanjer og løpende support/oppfølging til butikk.
Selskapet ble startet i 2009. I dag har Picadeli nærmere 70 ansatte og konseptet finnes i over 1500 butikker omkring i Sverige, Finland og Danmark.