Den svenske hjemmeelektronikk-kjeden MediaMarkt Sverige velger RELEX for å optimere sine prosesser i forsyningskjeden, redusere lager og øke varetilgjengelighet.

MediaMarkt Sverige har valgt RELEX for automatisering og optimering av forsyningskjeden. RELEX, som med sin banebrytende teknologi har gitt imponerende resultater til kunder i hele verden, vil erstatte hjemmeelektronikk-kjedens manuelle prosesser i forsyningskjeden.

MediaMarkt Sverige valgte RELEX for å forbedre sin prognostisering, tilpasse lageret i forhold til etterspørsel, øke tilgjengelighet og minske personalets manuelle arbeid gjennom automatisering av prosesser.

MediaMarkt-Sweden

MediaMarkt operer med 27 varehus samt en e-handel i Sverige, og tilhører det tyske konsernet MediaMarktSaturn Retail Group. Gruppen er Europas ledende detaljhandel for hjemmeelektronikk med over 1000 butikker i 15 land. MediaMarkt tilbyr et bredt sortiment av velkjente og lavt prisede merkevarer, fagkyndig personale, utmerket service, tydelig annonsering og en desentralisert organisasjon.

MediaMarkts mål er å forbedre og forenkle dagens forsyningskjede ved å fjerne tidkrevende manuelle prosesser for prognostisering av etterspørsel og varepåfylling. Utover dette skal RELEX sørge for at lagerverdi møter etterspørsel samtidig som varetilgjengeligheten og salg økes.

«Med RELEX vil vi oppnå bedre arbeidsprosesser for prognostisering av etterspørsel og varepåfylling», sier Andreas Vogler, CPO hos MediaMarkt Sverige. «Systemet vil redusere det manuelle arbeidet betydelig og gi personalet mer tid til verdifulle arbeidsoppgaver som forbedrer kundeopplevelsen i våre varehus og på mediamarkt.se».

«Vi ser virkelig frem til å vise MediaMarkt de enorme fordelene som RELEX’ løsninger kan gi», sier Christian Brunberg, Director of Sales, Scandinavia hos RELEX Solutions. «Med RELEX’ erfaring innen hjemmeelektronikk og ved å ha hjulpet mange detaljhandlere å gå fra manuelle prosesser til vår banebrytende teknologi, er vi sikre på at vi vil kunne levere de resultatene som MediaMarkt forventer å oppnå».

Om MediaMarkt Sverige
MediaMarkt Sverige er en del av det tyske konsernet MediaMarktSaturn Retail Group. Selskapet ble etablert i 1979 og er Europas ledende leverandør av hjemmeelektronikk.

MediaMarkt konseptet bygger på et unikt sortiment av velkjente merkevarer til lave priser. I kombinasjon med et fagkyndig personale, utmerket service, tydelig annonsering og en desentralisert organisasjon, har MediaMarkt bygget opp en sterk tilstedeværelse på markedet. MediaMarkt har 27 butikker samt en e-handel i Sverige og flere enn 1000 butikker i 15 europeiske land.

For mer informasjon: http://www.mediamarkt.se/