Europas ledende elektronikk-kjede sikter på å løfte sin kundeservice til nye høyder

MediaMarktSaturn Retail Group har valgt RELEX’ løsning for varepåfylling og etterspørselsprognoser. Med mer enn 1000 butikker under varemerkene MediaMarkt og Saturn, nettbutikker i 14 Europeiske land og en årlig omsetning på 21 milliarder euro, er MediaMarktSaturn Europas ledende forhandler av hjemmeelektronikk.

MediaMarkt

MediaMarktSaturn har planer om å benytte et utvalg av RELEX’ løsninger i sin virksonhet.

«Å optimere vår kategorihåndtering og vareforsyning er ett av våre største strategiske initiativ. I det inngår også å bli mer teknologidrevet på disse områdene. RELEX’ løsninger vil muliggjøre for bedre prognoser og planlegging slik at vi kan sikre bedre tilgjengelighet for våre kunder,» sier Atul Bhardwaj, CEO i MediaMarktSaturn Technology.

«Vi er stolte over å ønske MediaMarktSaturn Retail Group velkommen i RELEX-familien,» sier CEO og medgründer i RELEX Solutions, Mikko Kärkkäinen. «Vårt mål er å bygge videre på vårt samarbeid og støtte selskapet i deres endring. Vi vil levere en forsyningskjedeløsning som selskapet trenger for å holde seg i teten av elektronikkforhandlere i Europa.»

MediaMarktSaturn Retail Group
MediaMarktSaturn Retail Group er Europas ledende forhandler av hjemmeelektronikk og relaterte tjenester. Selspaet ser på seg selv som en partner, følgesvenn og navigatør for forbrukere i den digitale verden. MediaMarktSaturn og deres portefølje av formater og variasjon av varemerker reagerer fleksibelt på kundegruppens ulike behov. Bortsett fra å fronte varemerkene MediaMarkt og Saturn, som til sammen driver mer enn 1000 fysiske butikker med en e-handelsplattform, driver MediaMarktSaturn Group rene e-handlere som iBood, samt den digitale underholdningsplattformen JUKE. I tillegg inkluderer selskapets portefølje også egne varemerker PEAQ, KOENIC, ISY og ok. Majoriteten eies av CECONOMY AG. I 2017/18 genererte MediaMarktSaturn sammen med sine om lang 62.000 ansatte, et totalt salg på rundt 21 milliarder euro.

For mer informasjon: www.mediamarktsaturn.com