RELEX opplever stor internasjonal oppmerksomhet og skal delta på flere prisseremonier utover høsten.

Vi i RELEX er stolte av å kunngjøre at vi har blitt nominert innen kategoriene «Technology Project of the Year» and «Technology Team of the Year» på årets Retail Systems Awards i Storbritannia. Den årlige og storslagne prisutdelingen holder sted i London den 3. november og vil feire innovasjon og kvalitet innen retail-sektoren. Nominasjonene er basert på samarbeidet med Europris, Norges ledende lavpris detaljhandelskjede, og symboliserer hvordan Europris har forbedret sin forsyningskjede ved hjelp av RELEX. Lagerbeholdningen har blitt kuttet med mer enn 17% og hylletilgjengeligheten har økt til over 97%, noe som har ført til betydelige tids- og kapitalbesparelser. Dersom RELEX vinner, vil prisen være den andre på rad innen Retail System Awards, da RELEX vant med den britiske luksus-retaileren Booths for «Supply Chain Solution of the year» i 2015.

Tett fulgt av dette, vil Logistics & Supply Chain’s Supply Chain Excellence Awards bli holdt den 14. november i London. Igjen er både RELEX og Europris blitt nominert, og denne gangen innen 3 kategorier: «Retail and E-tail», «Demand Forecasting & Planning», og «Supply Chain Visibility».

Som et selskap på stadig utkikk etter de aller beste og smarteste problemløserne, er det ikke overaskende at ikke bare selskapet selv er i søkelyset i år. RELEX ansetter de dyktigste og mest talentfulle menneskene, noe som resulterer i en høyt kvalifisert stab. Norske Helene Solvang, Supply Chain Consultant hos RELEX, er en av dem og hun har blitt tildelt årets pris for Storbritannias beste masteroppgave innen logistikk, utdelt av The Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT). I forbindelse med utdelingen som vil finne sted på «Logistics Research Network Conference Dinner» den 8. september, symboliserer dette det harde arbeidet Helene har lagt ned i utarbeidelsen av sin masteroppgave på Heriot-Watt University i Edinburg.

Mikko Kärkkäinen, CEO, RELEX kommenterer: «Vi er ekstremt stolte av hva våre ansatte og deres team klarer å oppnå. Vi jobber i tett samarbeid med våre kunder, og når våre prosjekter blir anerkjent av industriledere som Retail Systems and Logistics & Supply Chain er dette en stor prestasjon for alle de involverte».

Kan vi få se en annen hat-trick seier for RELEX innen utgangen av året? Følg med for flere kunngjøringer!