En pionér innen teknologi for forsyningskjedeplanlegging

Vår banebrytende løsning for forsyningskjedeplanlegging er en kombinasjon av moderne teknologi og forsyningskjedeekspertise. Nyt en fleksibel plattform som lar deg automatisere forsyningskjeden din.

Det andre gjør på timer, gjør vi på minutter

RELEX’ forsyningskjedeløsning er basert på in-memory computing (IMC), og kan utføre beregninger fem ganger raskere enn vår nærmeste konkurrent, og 100 ganger raskere enn de fleste kjente SCM-systemer.

For eksempel kan RELEX utføre en etterspørselsprognostisering av over 1,000 butikker og 1,000,000 SKU for to år fremover på under 60 minutter. IMC gir enormt høy prosesseringshastighet ved at dataene ikke trenger å veksles av og på harddisken. I stedet forblir dataene i det aktive minnet under beregningene.

Enkel og fleksibel automatisering av forsyningskedjen

Vår forretningsregelmotor gir deg muligheten til å automatisere din ekspertise. Du kan blant annet sette opp hendelsesavhengige rutiner for etterspørselsprognostisering ved å identifisere eksterne hendelser som sesongvariasjon, kampanjer, trender og vær. På denne måten kan du bygge automatiske prosesser som ikke bare sparer deg for tid, men gir bedre nøyaktighet og resultater.

Endelig vil du ha nok tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle ditt selskaps prosesser og håndtering av ekstraordinære situasjoner som har en stor effekt på bunnlinjen. Du kan også enkelt endre logikken i systemet helt selv, uten behov for koding.

Case Plantasjen

Plantasjen er Skandinavias største hagesenterkjede og en etablert RELEX-kunde. Med 110 utsalgssteder og en årlig omsetning på 433 millioner euro er de markedsleder i Norge, Sverige og Finland. I 2010 startet Plantasjen, i samarbeid med RELEX, en større overhaling av virksomhetens forsyningskjedehåndtering.

Resultater

12 %

økning i hylletilgjengelighet

32%

mindre varelager i butikk

8%

økning i salg

  • Signifikant økning i bestillingseffektivitet; tidsbesparelser i butikk tilsvarer omlag 10 årsverk
  • Høyere nøyaktighet i fordelinger før sesonger, bedre respons til lokal etterspørsel underveis i sesongen, og mindre varer på lager etter sesongen; økt salg
  • Innkjøp til sentrallager er sømløst integrert med varepåfylling til butikk

Les hele casestudiet

Sofistikerte beregninger og fleksible analyser

Hemmeligheten bak RELEX er vår egne kolonnebaserte in-memory database som er optimalisert for forsyningskjeder. Databasens ytelse gjør det mulig å gjennomføre hver enkelt beregning på det mest detaljerte nivået (butikk-SKU). Dette betyr at du i sanntid kan granske og analysere data slik du selv ønsker; etter butikk, region, produktgruppe, SKU, selg-før-dato, vær eller kampanjer. Vår teknologi er også framtidsrettet: Etter hvert som din bedrift utvikler seg, eller får nye datastrømmer, vil løsningen vår kunne tilpasses enkelt.

Basert på omfattende akademisk forskning og industriens beste praksis

RELEX-teamet har en omfattende akademisk bakgrunn innen forsyningskjedeplanlegging. Siden RELEX ble etablert for et tiår siden har denne kunnskapen blitt satt ut i praksis gjennom arbeid med ledende selskaper i en rekke land. Beste praksis har blitt innlemmet i programvaren vår, og står nå til din disposisjon.

Vi vet at det ikke bare handler om teknologi

Selv om vi tilbyr banebrytende teknologi, vet vi at det er menneskene og prosessene som utgjør den store forskjellen. Se selv hvor enkelt RELEX tilpasser seg behovene i din forsyningskjede, uansett hvor kompleks den måtte være.
Les mer om tilpasning