Habit Modegalan arrangeras av den svenska modebranschtidningen Habit Sko&Mode. Galan ordnas årligen för att uppmärksamma, premiera och stimulera branschen med alla dess aktörer. I år arrangeras Habit Modegalan för tionde gången och firas på Münchenbryggeriet i Stockholm den 11 november.

RELEX Solutions är kategoripartner och ingår i juryn för Årets Omnikanal. Nu är finalisterna utsedda!

Gina Tricot

Med stor förmåga att kommersialisera trender och erbjuda innovativa köpupplevelser genomsyrar omnikanalarbetet Gina Tricot som helhet. Kreativitet i kombination med teknik skapar inte bara sömlösa, utan även unika och interaktiva köpupplevelser för en svårimponerad målgrupp.

Naturkompaniet

Med kärnvärden såsom service, kunskap och natur, blir vardagen till ett äventyr för Naturkompaniets kunder. Med ett omnitänk i framkant erbjuds ett komplett sortiment i varje butik genom en fullt integrerad lösning och surfplattor som redskap i butik. En köpupplevelse som heter duga.

Streetlab

Streetlab visar att en butik kan vara mer än en butik. Med stor omnikanalkänsla där teknik möter entusiasm, skapas en mötesplats med ett stort engagemang och stöd för den lokala skateboardscenen. Passion och proffsighet genomsyrar såväl fysisk butik som e-handel och visar omnikanal utifrån ordets rätta betydelse.

Finalisterna är alla svenska utmärkande e-handelsföretag/omnikanal inom mode, skor och/eller accessoarer som har upprätthållit försäljning via internet under minst två år och lämnat minst en årsredovisning. Vi gratulerar alla finalister och ser fram emot att få presentera vinnaren av Årets Omnikanal under galakvällen den 11 november.

Läs mer om Habit Modegalan och de olika finalisterna för kategorierna här.